İçme suyu çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Şehirde yaşanan içme suyu problemini bir an önce çözüme kavuşturmak için çalışan Hakkari Belediyesi, şehir merkezinin genelinde tamamlanan içme suyu şebeke hattına kaynak sularının bağlanıp çalışmaların tamamlanması için şebeke inşaat çalışmalarına 3 bin rakımlı Golan yaylasında devam ediyor. Golan yaylasında sürdürülen çalışmaları Belediye Başkanı Cüneyt Epcim beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik personeller yerinde denetledi. Belediye Başkanı Epcim ve beraberindeki heyet burada yapımı biten su maslaklarını ve kaynak su havzalarını inceledi. Epcim ayrıca burada zorlu arazide  çalışan işçilerle de buluşarak moral verdi. Belediyenin 2017 Hakkari dönüşüm programı kapsamında bu yıl içerisinde şehir içi içme suyu çalışmalarının tamamlanarak yıllardır şehirde yaşanan su çilesinin sona ereceği belirtildi.

11.07.2017