Hisaş İle Otogar Arasındaki Bağlantı Yol Asfaltlandı

Belediye Başkanlığımızın hazırlamış olduğu yatırım programı kapsamında 2017 yılı çalışma takviminin üstyapı hizmetlerinden Profesyonel Bitümlü Sıcak Kaşırım (BSK) Asfalt kaplama çalışmaları Şehrin bir çok yolunda görülmeye başladı.

HAKKARİ- Belediyemizin şehrin genelini kapsayacak şekilde projelendirdiği "Hakkari Merkez Profesyonel Bitümlü Sıcak Kaşırım (BSK) Asfalt Kaplama Yapım İşi" altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda öncesinde Biçer Mahallesi Gülereş Baba Semtinde ile Sümbül Mahallesi Tekser Lojmanları arasında bulunan bağlantı yol güzergahın yapılan asfalt kaplama çalışmaları, aynı Mahallelerin Hisaş Semti ile Otogar Güzergahındaki bağlantı yolda yapıldı.

Profesyonel Bitümlü Sıcak Karşım Asfaltla kaplanan yollar havadan çekilen görüntüler ile paylaşıldı.

22.08.2017