Epcim ve Vali Toprak çalışmaları denetledi

Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan TOPRAK ile Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen yol asfaltlama çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan TOPRAK, Hakkâri Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM,  Vali Yardımcısı Mehmet Emin TAŞÇI ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman KIZILBAN  ve beraberindeki teknik heyet ile ilk olarak Depin Mevkii’nde bulunan ve saatte 160 ton sıcak asfalt üreten İl Özel İdaresi’ne ait Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) Asfalt Plenti Tesisini ziyaret etti.

Heyet burada belediye tarafından yürütülecek olan yol asfaltlama çalışmaları için tesislerde üretilen sıcak asfaltla ilgili incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı.

Daha heyet kent merkezinin Bulak Mahallesi Derviş Eren Caddesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

24.10.2016