Biçer ve Medrese Mahallesinde Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Belediye Başkanlığımızın hazırlamış olduğu yatırım programı kapsamında 2017 yılı çalışma takviminin üstyapı hizmetlerinden Profesyonel Bitümlü Sıcak Kaşırım (BSK) Asfalt kaplama çalışmaları Şehrin birçok yolunda görülmeye devam ediyor.

HAKKARİ- Belediyemizin şehrin genelini kapsayacak şekilde projelendirdiği "Hakkari Merkez Profesyonel Bitümlü Sıcak Kaşırım (BSK) Asfalt Kaplama Yapım İşi" şehirde altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda hızla yapılmaya devam ediyor.

Altyapı inşaatının tamamlandığı Biçer ve Medrese Mahallerinde yolların asfaltlanması için yaklaşık 20 gündür başlatılan çalışmalar tamamlandı. Çalışmalar ilk olarak Mahalle yollarında yapılan genişletme, düzenleme ve reglaj çalışmaları il

Yolları ilk defa Profesyonel Bitümlü Sıcak Karşım Asfaltla kaplanan Mahallelerin yolları havadan çekilen görüntüler ile paylaşıldı.

27.08.2017