Valimiz Sayın Toprak, Belediyemiz Kültür Ve Sanat Merkezini Ziyaret Etti

HAKKARİ- Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, eşleri Sayın Dr. Funda TOPRAK Hanımefendi ile birlikte Belediye Başkanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren Fegiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel DURGUN ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Valimiz Sayın TOPRAK, ardından öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterisini izledi.

Daha sonra Valimiz Sayın TOPRAK, Feqiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde müzikal ve sanatsal alanda 12 dalda faaliyet gösteren kursları gezerek, burada eğitim alan kursiyer öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziyaret ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Hakkâri’deki gençlere, öğrencilere, sporculara ve çocuklara büyük bir önem verdiklerini ifade ederek onlara kültürel, sosyal, sportif alanlarda ve okullarında başarılı olma konularında çok büyük özen gösterdiklerini söyledi.

18.10.2017