Hakkari Belediyesi’nden sıkı denetim

Hakkari Belediyesi kent merkezinde faaliyet gösteren fırın, lokanta, döner salonu, cafe, pastaneleri denetledi.

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Gıda Kontrol Birimi ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezinde faaliyet gösteren fırın, lokanta, döner salonu, cafe, pastaneleri denetledi.

Yapılan denetimlerde fırın, lokanta, döner salonu, cafe ve pastanelerde bulunan gıda ürünlerinin tarih kontrollerini sağlayan belediye ekipleri ayrıca bu işyerlerinin araç gereç, tezgah, dolap, depo, imalathane, mutfak ve lavabolarında hijyen kontrollerinde bulundu.

İnsan ve çevre sağlığı için periyodik olarak denetimler yapan belediye ekipleri yapılan önceki denetimleri de göz önünde bulundurarak yapılan sıkı denetim sonucu iş yerlerinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için iş yeri sahiplerini ve çalışan personelleri uyarıp, bilgilendirmelerde bulunarak tutanak tuttu.

27.10.2016