GAZİ MAHALLESİ ŞENLER RAMPASINI ASFALTLIYORUZ

Belediyemizin hazırladığı "2017 Hakkari Dönüşüm Programı" kapsamında başlatılan asfalt çalışmalarımız devam ediyor.

HAKKARİ-  Şehir genelinde 35 kilometre yolu asfalta kavuşturan Belediyemiz kette asfatlama faliyetlerini sürdürüyor. Kış mevsminin başlamasına rağmen havaların açık geçtiği günleri değerlendirerek yapımı aciliyet gösteren yolların yapılması için yol onarım, bakım, düzenleme ve asfaltlama programı hazırlayan Belediyemiz kenttin değişik birçok yerinde yolları onarıyor, bakım, düzenleme ve asfaltma uygulaması yapıyor.

Yürütülen bu çalışmalar kapsamında Belediyemiz Gazi Mahallesi Şenler Rampası ile buraya bağlı Pehlivan Mahallesinin ara bağlantı yollarını asfaltlamaya başladı. Çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM yerinde inceleyip denetledi.

29.11.2017