GAZİ MAHALLESİ AV. MUHSİN ZEYDAN CADDESİNİ ASFALTLIYORUZ

Kış mevsiminin güzel günlerini değerlendiren Belediyemiz yol Asfaltlama çalışmaları yaparak kentte yol yapım faaliyetlerini sürdürüyor.

HAKKARİ- “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında şehrin büyük bir bölümünde yollara Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt uygulaması yaparak Hakkari’yi tarihinde ilk defa Asfaltla buluşturan Belediyemiz Kış Mevsiminin başlamasıyla çalışmaların temposunu düşürmüştü.

Ancak kış mevsiminin güzel geçen günlerini değerlendirmek için yol yapım çalışmalarına yönelik program hazırlayan Belediyemiz kentte yolları asfaltlamaya devam ediyor. Önceki gün Gazi Mahallesi Şenler Rampası ve buraya bağlı ara yollar asfaltlanırken bugün çalışmalar aynı mahallenin Av. Muhsin Zeydan Caddesi ve buraya bağlı ara yollarda başladı.

30.11.2017