Başkan Epcim, yol ve alt yapı çalışmalarını denetledi

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kent merkezinde çalışmaları devam eden alt yapı ve yol asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek konu ile ilgi firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Epcim, 2017 yılında Hakkari halkının özlemini çektiği alt ve üst yapı hizmetlerini getirmeye çalışacaklarını söyledi.

HAKKARİ- Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kent merkezindeki alt yapı ve yol asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Başkan Epcim, ilk olarak alt yapı çalışmalarının bütün hızıyla devam ettiği Karşıyaka Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde denetledi. Daha sonra Aşağı Merzan Mahallesine geçen Epcim, buradaki yol asfaltlama çalışmalarını inceleyip ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Epcim, Hakkari halkının her türlü hizmete layık olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Hakkari Belediyesi'nce özellikle alt yapı projelerimiz hususunda, alt yapı ve üst yapı projelerinin teknik ekibimizle birlikte değerlendirmesini yapıyoruz. Alanda bir inceleme yaptık. Bu inceleme neticesinde de projelerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesine dönük adımlarımızı atmaya çalışacağız.Tabi bu projeleri yaparken özellikle iller bankasınca güzel bir destek aldık.İller Bankası Genel Müdürlüğüne bu noktada teşekkür ediyoruz.Bunun haricinde İl Özel İdaremiz bize bu noktada çok ciddi bir destek veriyor. Başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Özel İdaresi teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar Hakkari'de devam edecek. Bizler elimizden geldiğince Hakkari halkının özlemini çektiği bu alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hayata geçirmeye çalışacağız. Mahalli müşterek ihtiyaçlar olarak içme suyunun şehrimize hızlı bir şekilde getirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Teknik ekibimizle çeşitli değerlendirmeler yaptık. Bu değerlendirmeleri yüklenici firmayla görüşerek onların yaşadığı darboğazları aşmaya çalışıyoruz. Onlar aşıldıktan sonra inşallah 2017 yılında alt yapısıyla, üst yapısıyla Hakkari halkının özlemini çektiği hizmetleri getirmeye çalışacağız"

Epcim, son olarak Sümbül ve Biçer Mahallelerinde devam eden alt yapı çalışmalarını denetledi.

28.10.2016