İçme suyu çalışmalarımız Berçelan Yaylasında sürüyor

Hakkari’nin içme suyu problemine yönelik başlattığımız içme suyu projesi çalışmalarımıza 4 metre kar altındaki 3 Bin 500 Rakımlı Berçelan Yaylasında devam ediyoruz.

HAKKARİ- Belediye Başkanlığımızın “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında yapılan Hakkari Merkez İçme Suyu projesinin çalışmaları sene başından buyana aralıksız sürüyor. İçmesuyu projesinin çalışmaları kış mevsiminin yaşanmasına rağmen hemen hemen şehrin her bölgesinde çeşitli aşamalarla hayata geçiyor.

Şuanda yerde dört (4) metre karın bulunduğu 3 bin 500 rakımlı Berçelan Yaylasında yer alan içme suyu kaynaklarının şehir merkezine getirilmesine yönelik devam eden çalışmalara ilişkin Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM beraberindeki teknik heyet ile bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı EPCİM, Berçelan Yaylasındaki çalışmalar sonrasında içme suyu depolarını ve şehir merkezinin değişik yerlerinde sürdürülen abone bağlantı çalışmalarını inceledi.

30.12.2017