KADINLARA ÖZEL MESLEK EDİNDİRME KURS KAYITLARIMIZ BAŞLIYOR

Belediye Başkanlığımızın Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan özel bir proje ile Hakkari’de kadınlara özel meslek edinecekleri alanlara yönelik 20 branşta kurs düzenlenecek.

HAKKARİ- Kentte hanımların kendilerini geliştirmeleri ve ev ekonomilerine katkı sağlama amacıyla Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında içerisinde; giyim, el sanatları, hasta ve yaşlı öz bakımı, evlilik öncesi eğitim ve evde çocuk bakımı eğitimi alanları başta olmak üzere bu alanlara bağlı toplam 20 branşta meslek edindirme kursları verilecek.
Uzman eğitmen kadrosu ile verilecek kurslar altı ila sekiz ay sürecek olup kurs sonunda başarı gösteren kursiyerlere  Milli Eğitim Bakanlığı (M.E.B) onaylı sertifika verilecek. Kurslar için kayıt tarihi 7 Mart 2018’de başlayıp 30 Mart 2018 tarihinde sona erecektir.
Kurs Kayıtları için kursiyerler, nüfus cüzdanlarıyla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne giderek kayıt yaptırabilecek.

06.03.2018