BAŞKAN EPCİM, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ´NÜ KUTLADI

Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, kadınlarla bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

HAKKARİ- Hakkari'de ilk defa kadınlara yönelik özel hizmetleri ile fark yaratan Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, Hakkarili kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü karanfil vererek kutladı. Karanfil verdiği kadınlar ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren EPCİM, ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bulvar Caddesi üzerinde kurulan kadın temalı resim sergisini gezdi. Belediye Başkanı EPCİM burada bulunan Valimiz Sayın Cüneyt ORHAN TOPRAK'ın eşi Dr. Funda TOPRAK hanımefendi ve beraberindeki kadın heyetini makamına misafir ederek burada Belediyemizin kadınlara yönelik faaliyet ve hizmetlerinden söz etti.

08.03.2018