Hakkari´de nevruz coşkusu!

Belediye Başkanlığımızın 2018 yılı nevruz kutlamaları kapsamında düzenlenen nevruz etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Atatürk Kültür Merkezi önünde halk oyunları gösterisi ve Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Epcim’in nevruz ateşini yakmasıyla başlayan program daha sonra salonda devam etti.
Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Denbejlerin seslendirdiği türkülerle devam etti. Erbane topluluğu gösterisi ve halk oyunlarının ardından program sona erdi.

Program sonunda halk oyunları ekibinde bulunan çocuklara bisiklet hediye edildi. Bisikletler Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM ve Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ tarafından çocuklara teslim edildi.

Programa, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah KARAMAN, AK Parti İl Başkanı Emrullah GÜR, Hakkari Barosu Başkanı Avukat Zeydin KAYA, STK temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK

Atatürk Kültür Merkezinde tamamlanan etkinlik sonrası merzan futbol sahasında çocuklara özel çocuk şenliği düzenlendi. Şişme oyun parklarının kurulduğu şenlik alanına çocuklar yoğun ilgi gösterirken aileleri ile birlikte oyun alanına gelen çocuklar burada palyaço, yüz boyama etkinlikleri ve müzikaller ile keyif dolu anlar yaşadı. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM oyun alanını ziyaret ederek çocuklarla bir süre sohbet etti.

21.03.2018