BAŞBAKANIMIZ SAYIN YILDIRIM, İLİMİZİ ZİYARET ETTİ

Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, partisinin Hakkâri mitingine katılmak üzere İlimize geldi.

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKCİ, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula KÖESOĞLU ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ile birlikte Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havaalanı’na gelen Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, burada Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin TOKEL, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi KORKMAZ, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DİLBEROĞLU, AK Parti Hakkâri İl Başkanı Emrullah GÜR ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Yüksekova İlçesi’nden helikopterle İlimiz merkezinde bulunan Fatih Kışlası’na gelen Başkanımız Sayın YILDIRIM, burada da Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK’ın eşleri Sayın Dr. Funda TOPRAK Hanımefendi, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre TAYANÇ, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa BALIK, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih KESKİN, STK ve siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler tarafından çiçekle tarafından karşılandı.

İlk olarak Valiliğimizi ziyaret eden Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah KARAMAN ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Polis Merasim Birliğini selamlayan Başbakanımız Sayın YILDIRIM, makamında ziyaret ettiği Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK ile bir süre görüşerek İlimizde yapılan çalışmalar ve yatırımlara ilişkin brifing aldı.

Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, daha sonra partisinin Hakkâri mitingine katılarak halka hitap etti.

Hakkâri’deki ziyaretinin ardından Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havaalanı’na geçerek burada Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM ve protokol üyeleri tarafından Van’a uğurlandı.

05.06.2018