Mesleki eğitim kurslarımız yoğun ilgi görüyor

Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezimiz yeni döneme 12 ayrı branşta 260 kadın kursiyer ile başladı.

HAKKARİ- Eğitimde ve ekonomide fırsat eşitliği sağlamak adına 2017 yılında Belediyemizin ek hizmet binasında, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi, şehirde kadınların genel eğitim ihtiyaçlarına cevap verirken onların mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, ekonomilerini güçlendirmek, sosyalleşmelerini sağlamak, aynı zamanda da birlikte yaşama, dostluk, dayanışma ve güven duygusunu pekiştirmek amacıyla kurulmuş olup, 15'ten fazla branşta eğitimlerini sürdürmektedir.

İki yıllık hizmette yoğun ilgi gören Meslek Edindirme Merkezimiz 2018 yılı yaz dönemi kayıt süreci sonrası yeni dönemde 12 ayrı branşta açılan kurslara 260 kadın kursiyer ile başlangıç yapıldı.

01.08.2018