Dilberoğlu ve Korkmaz´dan Başkan Epcim´e ziyaret

Hakkari İl Emniyet Müdürü S.Suvat DİLBEROĞLU ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi KORKMAZ Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM’İ ziyaret etti.

HAKKARİ- İçişleri bakanlığında tarafından 26 Ekim tarihinde yayınlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Polis Başmüfettişi görevinden Hakkari il Emniyet Müdürlüğü görevine atanan S.Suvat DİLBEROĞLU beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi KORKMAZ  ile Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM’İ makamında ziyaret etti.

Başkan EPCİM, İl Emniyet Müdürü DİLBEROĞLU ve İl Jandarma Komutanı KORKMAZ’IN ziyaretlerinden memnun kaldıklarını dile getirerek burada yaptığı kısa açıklamada, Polis Başmüfettişi görevini yapmakta iken İçişleri Bakanlığı tarafından 26 Ekim tarihinde yayınlanan kararname ile Hakkari Emniyet Müdürlüğü görevine atanan S.Suvat DİLBEROĞLU’NA yeni görevinde başarılar diledi.

11.11.2016