Belediye Mescidi yenilendi

Hakkari Belediyesi başlattığı düzenleme çalışmaları kapsamında bir süre önce tadilata aldığı belediye mescidini yenileyerek hizmete açtı.

HAKKARİ-  Hakkari Belediyesi hizmet binasının zemin katında bulunan ve özellikle kent merkezi bulvar caddesi üzerindeki esnafların, vatandaşların ve belediye çalışanlarının ibadetlerini yaptığı 326 metrekarelik belediye mescidi, geçtiğimiz Eylül ayında tadilata alınmıştı.

Belediyenin, vatandaşların daha rahat ve temiz bir ortamdan ibadetlerini yapabilmelerine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında mescidin tamamı yıkanıp temizlendi, mescidin zemin izolasyonu yapılıp tüm halıları yenilendi ve dekoratif düzenlemeler sağlandı.

Hakkari Belediyesi hizmet binasının zemin katında bulunan ve aynı anda yaklaşık 550 kişinin ibadet edebilme kapasitesi bulunan mescitte ayrıca bir imam odası ve bayanlar için de 25 kapasiteli ayrı mescit bulunuyor.

14.11.2016