BAĞLAR MAHALLESİ’NDE PMT ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Bağlar Mahallesi yollarını asfaltlama çalışmalarımız başladı.

Öncesinde mahalle yollarında reglaj ve zemin düzenleme çalışmaları başlatan Belediyemiz mahalle yollarına asfalt sermek için çalışmalara başladı. Bu kapsamda asfalt öncesi plantmiks PMT serme çalışmaları yapan ekiplerimiz bu çalışmanın ardından yolları asfaltlayacak.

Bağlar Mahallesinde yürütülen çalışmaları Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman’da yerinde denetleyip incelemelerde bulundu. Karaman, yaptığı incelemelerde teknik ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman, “İmkanlarımız doğrultusunda 2019 yılı için bir hizmet programı hazırladık. Çalışmalarımız bu kapsamda yapılıyor. Programımız kapsamında bugün Bağlar Mahallesi yollarını asfaltlamak için burada ekiplerimiz PMT çalışmalarını yapıyorlar. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde de asfalt serme işlemlerini başlatacağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

12.07.2019