SPOR VE SANAT YAZ KURSLARIMIZ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Belediyemizin öğrencilere yönelik başlattığı yaz kursları büyük ilgi görüyor. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ve alanında uzman eğitmenler tarafından hizmet veren spor ve sana alanındaki yaz kursları öğrencilerin yoğun ilgisi altında devam ediyor.

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Belediyemizin Haziran ayında çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz olarak başlattığı yaz kursları büyük ilgi görüyor.
Çocukların ve gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ve alanında uzman eğitmenler tarafından sportif, sanatsal ve kültürel alanlarda 7 ayrı branşta hizmet veren kurslardan 380 kursiyer faydalanıyor.
Belediyemizin yaz kursları Eylül ayına kadar devam edecek.

24.07.2019