EŞBAŞKANLARIMIZ 15 MAHALLE MUHTARI İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ

Belediye Eşbaşkanlarımız Cihan Karaman ve Hümeyra Armut 15 mahalle muhtarının katılımı ile ilin sorun ve sıkıntılarının ele alındığı ilk toplantısını yaptı.

Belediyemiz Meclis toplantı salonunda düzenlen toplantıda Belediye Eşbaşkanlarımız Cihan Karaman, Hümerya Armut,  Eşbaşkan Yardımcısı Mikail Erdal, birim müdürleri  15 mahalle muhtarlarını kapıda şeker ve kolonya ikram ederek karşıladı.

Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, tespit ettikleri sorunları hep birlikte gidereceklerini söyledi.  Muhtarları tek tek dinleyip mahalle sorunlarını not alan Eşbaşkanlarımız bu sorunları hep birlikte çözmeye çalışacaklarını belirtti. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğundan itibaren siyasi kimliğini bir tarafa bırakıp hizmet ettiğini belirten Eşbaşkan Karaman, Valilik ve diğer kurumlarında belediye çalışmalarına destek vermesini istedi. İçme suyu, kanalizasyon ve onarılması gereken yolların yapılması içinde ellerinde geleni yatıklarını anlatan Eşbaşkan Karaman, halkın desteği ile var olan tüm sorunları kademeli olarak üstesinde gelmeye çalışacaklarını ifade etti.

Muhtarların sorduğu bazı soruları ilgili birim müdürleri de cevaplandırarak var olan sorunlara çözüm bulunmaya çalışıldı. Samimi bir şekilde mahallelerinin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıları dile getirdiklerini belirten muhtarlar toplantının verimli geçtiğini söylediler.

Karşıyaka Mahallesi Pirodan semti, Gazi Mahallesi Gopsi mevkiinde güvenlik gerekçesi ile kapatılan mahalle yolların açılması için isteyen mahalle muhtarları Başkan Karaman’dan bu konuyu valilik ve emniyet yetkilileri ile görüşüp mahalle sakinlerinin mağduriyetini giderilmesini istediler.

15 günde bir veya ayda bir muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorun ve sıkıntılarını ele alacaklarını anlatan Eşbaşkan Cihan Karaman, halkın desteğini de arkalarına alarak var olan sorunların üstesinde gelmeye çalışacaklarını söyledi.

İkramların yapıldığı ve 4 saat süren toplantıda memnun ayrılan muhtarlar bu verimli toplantından dolayı belediye yönetimine teşekkür ettiler.

Toplantı sonunda Eşbaşkanlar mahalle muhtarlarını kapıda karşılayarak uğurladı.

31.07.2019