EŞBAŞKAN KARAMAN BAĞLARDA ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Bağlar Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman yerinde denetleyip incelemelerde bulundu.

Bağlar Mahallesi yollarını asfaltlamak için öncesinde çalışma başlatan Belediyemiz, Mahallenin 305.’inci sokağı üzerinde çalışmalara devam ediyor.  Devam eden çalışmalar kapsamında asfalt öncesi yol üzerinde yapılan PMT plent-miks malzemesi serme çalışmalarını Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman yerinde inceleyip denetledi ve çalışmalar hakkında teknik ekiplerden bilgi aldı.

Eşbaşkan Karaman, buradaki çalışmaları denetimi esnasında ayrıca mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi.

Mahalle sakinleri başlatılan asfalt çalışmaları ile yıllardır toz ve çamur içindeki mahalle yollarından artık kurtulacaklarını belirterek çalışmalar için Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman’a teşekkür ettiler.

01.08.2019