OKUL YOLLARININ ONARIMI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Okulların açılmasına sayılı günler kala Belediyemiz kentin Yukarı Merzan Mahallesinde 10’a yakın lise, orta ve ilk okulun bulunduğu okul güzergahı yollarının onarımı için çalışma başlattı.

Öğrencilerin şehir içi taşıma ve trafik konforu için Belediye Eşbaşkanlarımız Cihan Karaman ve Hümeyra Armut’un talimatıyla yol onarım çalışmaları öncelikli olarak okul güzergahlarına verildi. Bununla birlikte Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım ekipleri Yukarı Merzan Mahallesinde çalışma başlatarak buradaki yolların onarımını sağladı.

Yapılan çalışmaları Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman yerinde denetleyip incelemelerde bulup teknik ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada çalışmalara ilişkin kısa bir açıklama yapan Eşbaşkan Karaman, “Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. Bizde Belediye olarak kent genelinde öğrencilerimizi düşünerek yol onarım çalışmalarımızda önceliğimizi okul güzergahlarına aktardık. Bugün burada yapılan çalışmamız bunlardan birisi olup çalışmalarımız kent genelindeki okul güzergahlarında devam edecek. Şimdiden yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diler tüm öğrencilerimize başılar dilerim” dedi.

23.08.2019