BELEDİYEMİZ ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PERİYODİK SAĞLIK TARAMASI

Belediyemiz çalışanlarına yönelik olarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Periyodik Sağlık Taraması yapıldı. Sağlık taramasına Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman’da katılarak iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekti.

Mobil araç ile gerçekleştirilen sağlık taramasında; Belediyemizin tüm birimlerinde çalışan ve tehlikeli sınıflarda çalışan personeller sağlık taramasından geçti.

6331 sayılı Kanun ve İş Yeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personellerinin Görev, Yetki ve Sorumluluk ile Eğitimleri Hakkındaki Yönetmenlik kapsamında “çok tehlikeli sınıftaki iş yerlerinde en geç bir defa olmak üzere periyodik olmak üzere periyodik muayene tekrarlanır” hükmü doğrultusunda Hakkari MEDYA OSGB tarafından gerçekleştirilen sağlık taraması ile Belediyenin tüm personellerine periyodik sağlık taraması yapıldı.

Yapılan periyodik sağlık taraması ile çalışanların sağlık korumaları ve verimli bir işgücü elde etmenin amaçlandığını belirten Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman, kendisi de sağlık taramasından geçerek iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekti.

29.08.2019