DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI SONRASI BOZULAN YOLLARIN ONARIMI DEVAM EDİYOR

Doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan yolların onarımı için Belediyemizin çalışmaları devam ediyor.

Hakkari merkez doğalgaz hat dağılım çalışmaları kapsamında çarşı merkezi Bulvar Caddesine bağlı ara sokaklarda yapılan kazı çalışmaları sonucu bozulan yolların onarımı için geçtiğimiz hafta çalışma başlatan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Devam eden çalışmalar kapsamında Belediye hizmet binasının arasında kazılan yol üzerinde çalışma yapan ekipler bozuk yolları asfalt ile yamaladı. Buradaki çalışmaları Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman ve Eşbaşkan Yardımcımız Mikail Erdal yerinde denetledi.

Burada kısa bir açıklama yapan Belediye Eşbaşkanımız Cihan Karaman, “İlimizde yapılan doğalgaz çalışmaları sonucu bozulan yolların onarımı için önceden hazırladığımız bir çalışma programımız mevcuttu. Bu program kapsamında çalışmalarımıza bir haftadır başlamış bulunuyoruz. Tabi çalışmalarımız bu program kapsamında kentimizin mevsim koşullarına göre devam edecek.” dedi.

04.09.2019