Başkan Epcim muhtarlarla bir araya geldi

Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM ve 15 mahalle muhtarı öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan EPCİM, yerel yönetimlerin en büyük yardımcıları olarak nitelendirdiği muhtarlarla birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarının altını çizdi. Toplantının gündeminde kent içi taşımacılık sorunları ve kentin diğer başlıca sorunları görüşüldü.

HAKKARİ- Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM ve 15 mahalle muhtarının bir araya geldiği yemekli toplantıya ayrıca, Belediye Başkan Yardımcısı Maas ÖZDEMİR, Zabıta Müdürü Naif YAŞAR ile Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi ARSLAN’da katıldı.

Başkan EPCİM ile ilk defa gerçekleştirilen ve her ay düzenlenmesi planlanan istişare toplantısına muhtarlar hazırlıklı geldi. Mahalle muhtarları, kent içi ulaşım sorunları, mahallelerin öncelikli sorunları ve kentin diğer sorunlarının yer aldığı konuları Başkan EPCİM´e tek tek anlattı.

Muhtarlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunan Başkan EPCİM de “Yerel yönetimlerin en büyük yardımcıları" olarak nitelendirdiği muhtarlarla görev süresi boyunca birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.

EPCİM: “KENT İÇİ ULAŞIMINDA ARAÇ SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Başkan EPCİM:  "15 mahalle muhtarımızla bir araya gelerek birlikte fikir alışverişi içerisinde ilimizin başta kent içi ulaşım sorunları olmak üzere diğer tüm öncelikli sorunlarıyla ilgileneceğiz. Kent içi ulaşımında araç sayını arttırıp kent içi ulaşım sorununu çözüme kavuşturacağız. Muhtarlarımız mahallelerindeki eksikleri tek tek anlattılar. Bizler bunları kaydettik. Bu eksiklikler için ilgili birimlerimizce incelemeler başlatılıp ve yerinde tespitler yaparak çalışmalara başlanacak" dedi.

Ayrıca ana gündeminde kent içi ulaşım sorunlarının görüşüldüğü toplantının sonunda denetim yoluyla kent içi ulaşımda hizmet kalitesinin yükseltilmesi kararlaştırıldı.

03.02.2017