Hakkari 2017 Dönüşüm Programı Başladı

Hakkari Belediyesi’nin 2017 yılı için hazırladığı Hakkari dönüşüm programının startı verildi. Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM program kapsamında başlatılan çalışmaların tümünü dolaşarak incelemelerde bulunup bilgi aldı.

HAKKARİ- Kent içi altyapı hizmetleri olan içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve drenaj hattı projelerinin hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için Hakkari Belediyesi’nin son dört ay içerisinde üzerinde çalışarak hazırladığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” şehrin Halife Derviş, Dağgöl, Bulak Mahalleri ve buralara bağlı ara sokak ve caddelerde yapılan kazı ve döşeme çalışmalarıyla başladı.

EPCİM: “ÖNEMLİ ÜSTYAPI HİZMETLERİNİ HAKKARİ’YE KAZANDIRACAĞIZ ”

Başlatılan çalışmaları Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet KIZILKAYA ve teknik heyet ile yerinde dolaşarak incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı EPCİM, altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanması için işleri yakından takip edeceklerini belirterek, altyapı hizmetlerinin tamamlanmasıyla belediyenin 2017 yılı Hakkari dönüşüm programı kapsamında önemli üstyapı hizmetlerini de Hakkari’ye kazandıracaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM beraberindeki heyet ile altyapı çalışmalarını inceledikten sonra kent içinde bozuk olan ana yollarda incelemeler de bulunup buradaki yollarda yapılacak ana çalışmalar başlatılıncaya kadar belediyenin yol onarım ekiplerinden şuan için geçici iyileştirilmelerin yapılmasını istedi.

26.03.2017