TBB Belediyemize İtfaiye Aracı Hibe Etti

Beleidyemizin araç ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından belediyemize itfaiye aracı hibe edildi.

HAKKARİ- Belediye hizmetlerinde kullanılan araçlarda yaşanan eksikliklerin giderilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında son üç ayda su arazözü, vidanjör, kuka gibi bir çok önemli hizmet araçlarını bünyesine Belediyemiz, araç filosuna yenilerini kazandırmaya devam ediyor.

Son olarak Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Belediyemize 2017 Model Ford 1832 çift kabin 3,5 ton su kapasiteli, 150 litre köpük depolu, 18 metre hidrolik merdivenli ve elektrikli vinçli itfaiye aracı hibe edildi.

Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM belediyemize desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ ve Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet CEYLAN'a teşekkür etti.

27.03.2017