Hakkari’de Ramazan Neşesi

Belediyemizin organize ettiği “Ramazan Şenliği” etkinlikleri çerçevesinde Hakkarililer Ramazan ayını dolu dolu yaşıyor.

HAKKARİ- Ramazan etkinlikleri kapsamında hazırlanan yarışmalar, müzik dinletileri, Türkçe ve Kürtçe iki dilli Hacivat-Karagöz oyunları, Nasrettin Hoca ve Keloğlan gösterimleriyle eğlencenin tadına varan çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan bilgi tazelediler.

Etkinlikler kapsamında Mısır’dan gelen Dünya Kuran-ı Kerim şampiyonu hafız tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Naat-I Şerif, şiir ve ilahi dinletileri yapıldı.

Eski hükümet konağı önündeki bahçede hazırlanan etkinliklere katılan Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, “Şehrimizde şimdiye kadar yapılmayanları yaşanmayanları yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle Ramazan ayına özel yapmış olduğumuz etkinliklerde çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklerle vatandaşlarımızla bir arada olacağız” dedi.

Yoğun katılımın yaşandığı etkinliklerde ayrıca misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

27.05.2017