TBB’den Hakkari Belediyesine Cenaze Hizmet Aracı

Başkanlığını İBB Başkanı Kadir TOPBAŞ’ın yaptığı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Hakkari Belediyesine tam donanımlı cenaze hizmet aracı hibe etti.

HAKKARİ- Hizmet araçlarına yenilerini kazandırmaya devam eden Hakkari Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından; içerisinde soğutmalı morg bölümü, klima sistemi, lpg’li su ısıtma sistemli şofben, malzeme dolabı, yıkama küveti, lavabo ve su tankı bulunan tam donanımlı bir cenaze hizmet aracı hibe edildi.

EPCİM: “BÜTÜN ÇABAMIZ VATANDAŞIMIZA KALİTELİ HİZMET SUNMAK”

Belediye hizmetlerine ilişkin bir açıklamada bulunan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, “İlimiz hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyemiz araç filosuna yeni araçlar kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç duyduğumuz bir cenaze hizmet aracını taleplerimiz sonucunda Türkiye Belediler Birliği belediyemize hibe etti. Burada bütün çabalarımız vatandaşımıza yerinde daha kaliteli biz hizmet sunmak. Bunun için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan EPCİM, ayrıca şimdiye kadar Hakkari’ye desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ’ye ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Kadir TOPBAŞ’a teşekkürlerini iletti.

31.05.2017