Başkan EPCİM Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Hakkari Belediyesinin Ramazan ayı dolayısıyla kurduğu iftar çadırına katılan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM vatandaşlarla buluştu.

HAKKARİ- Hakkari Belediyesinin eski Valilik hizmet binasının park alanına kurduğu iftar çadırına, muhtarlarla katılan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM burada vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

Günlük 500 kişiye yemek ikramının yapıldığı belediye iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, iftar sonrası Başkan EPCİM vatandaşlar ve muhtarlar ile oturup sohbet etti.

Burada kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, “Ramazan programlarımız büyük bir buluşmaya ve kaynaşmaya vesile oluyor. Burada vatandaşımızla dayanışmanın güzel bir örneğini yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum” şeklinde konuştu.

05.06.2017