-İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Hakkari’de

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Hakkari’de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunarak halkla buluştu.

HAKKARİ- İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu hanımefendi ile Hakkari’de Kanaat Önderleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlarla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

“HAKKARİ İÇİN HİZMET, FABRİKA VE İŞ İSTİHDAMI”

Buradaki buluşma programında konuşan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken Hakkari için müjdeli haberler verdi. Önümüzdeki aylarda Belediye hizmetlerinde gelişmelerin olacağını bu kapsamda yol, su, kanalizasyon gibi önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yapılacağının bilgisini verdi. Ayrıca Hakkari için iş istihdamına yönelik hazırlanan çalışmalar hakkında paylaşımlarda buluna Sayın Soylu, Hakkari’de fabrikaların kurulacağını söyledi.

Kahvaltı programı sonrasında Bulvar Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden ve cadde üzerinde kendisine istek ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlarla tek tek ilgilenen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Cuma namazını kıldıktan sonra Yüksekova ilçesinde düzenlenecek mitinge katılmak üzere Hakkari’den ayrıldı.