-Hayvan sever öğrenciler ile buluştuk

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Hakkari’de duyarlı hayvan sever öğrenciler ile buluştu.

HAKKARİ- Cengiz Topel Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında can dostlarımız sokak hayvanları için hazırladıkları kedi evleri ile hayvanları koruma ve hayvan sevgisine örnek bir davranışa imza attı.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin sokak hayvanlarına yönelik gösterdikleri duyarlı davranışa karşı Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) üyesi bir gurup Cengiz Topel Ortaokulunu ziyaret edip öğrenci ve öğretmenler ile buluştu.

Yapılan projenin örnek bir davranış olduğunu belirten Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ve HAYTAP heyeti öğrenciler ile bir süre sohbet edip daha sonra kendilerine çeşitli hediyeler dağıttı.