-Hakkari’de “Yedi Renk Tek Yürek” Buluşması

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün Hakkarili öğrenciler için gönderdiği hediyeleri çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari’ye gelen Yedi Renk Tek Yürek Platformu tarafından öğrencilerine dağıtıldı.

HAKKARİ- Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Hakkari’ye gelen ve aralarında Rize Araştırmalar Vakfı Başkanı Ömer Erdoğan’ında bulunduğu Yedi Renk Tek Yürek Platformu’na üye dernek ve vakıf yöneticisi 8 kişilik heyet Hakkarililer ile buluştu.

İlk olarak Hakkari Belediyesini ziyaret eden ve Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM ile görüşen heyet daha sonra Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM ve Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ile Selahaddin Eyyubi Orta ve İlk okulunu ziyaret etti. Burada öğrenciler ile uzun süre sohbet eden ve ilgilenen heyet, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk tarafından gönderilen hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Heyet buradaki ziyaretin ardından Hakkari Belediyesi ile Hakkari Üniversitesi tarafından Keklik Pınar Mahallesi kampüs alanında başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına katılarak hatıra olarak ağaç dikti.

Buradan Bağlar Mahallesinde bulunan Ahmed-i Hani Kur’an Kursuna giden heyet kurs öğrencileriyle buluşup sohbet etti.

Heyet buradaki buluşmanın ardından Hakkari Valisi Cüneyt Orhan TOPRAK’ı makamında ziyaret etti. Heyetin Hakkari’ye ziyaretinden memnun kaldığını dile getiren Vali Cüneyit Orhan TOPRAK, heyet ile bir süre görüştü.

Heyet Vali TOPRAK’ı ziyaretlerinin ardından Hakkari Ticaret Odası HATSO’yu ziyaret edip burada Ticaret Odası Başkanı Servet Taş ve oda üyeleri ile görüşerek Hakkari temaslarını tamamladı.