-Yeni et taşıma acımızı hizmete sunduk

Belediyemiz, vatandaşların daha sağlıklı ve temiz et tüketimini sağlamak için yeni “et dağıtım aracı” satın aldı.

HAKKARİ- Daha önce et taşımasında kullanılan eski model aracımızın yıpranmış ve çürümüş durumda olması nedeniyle hurdaya çıkarılmasıyla Belediyemiz, 2017 model yeni ve tam donanımlı et taşıma aracı aldı.

İhtiyaçlar doğrultusunda belediye araç filosuna yeni bir aracın daha kazandırıldığını belirten Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, “Mezbahanede kesimi yapılan hayvanların kasaplara ve tüketicilere daha sağlıklı bir biçimde ulaşımını sağlamak için eskiyen ve hijyenik olarak kullanıma uygun olmayan et taşıma aracının yerine yeni, tam donanımlı ve modern et taşıma aracını aldıkları” söyledi.