-"Beyaz Bayrak" uygulamamız başladı

Belediyemiz, teknik ve hijyenik yönden belirtilen koşullara özenle uyan gıda işletmelerine "Beyaz Bayrak" astı.

HAKKARİ- Kentteki cafe, pastane ve lokanta benzeri gıda işletmelerinin teknik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla bir süre önce Belediyemiz Gıda Kontrol Birimi tarafından hazırlanan “Beyaz Bayrak” proje uygulaması başladı.

Proje kapsamında Belediyemiz Gıda Kontrol Birimi ekiplerinin bu yönlü gıda işletmelerine yaptığı denetimler ve hazırladıkları değerlendirme formlarını sonucunda teknik ve hijyenik yönden belirtilen koşullara özenle uyan gıda işletmelerine "Beyaz Bayrak" astı.

Böylece hijyenden emin olmak isteyen vatandaşlarımız “Beyaz Bayrak” asılı olan cafe, pastane ve lokanta benzeri işyerlerini rahatlıkla tercih edebilecek.