-Okullarımıza Spor Malzemesi Dağıttık

Hakkari Belediyesine kardeş belediyecilik protokolü kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen spor malzemeleri törenle okul yöneticilerine teslim edildi.

HAKAKRİ- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi bahçesinde  yapılan törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkanı Cüneyt Epcim, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz , Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, ve okul yöneticileri katıldı.

Törende açıklama yapan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, malzemelerin getirilmesinde emeği olan Belediye Başkanı Cüneyt Epcim ve malzemeleri gönderen İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti. Vali Toprak, "Her şeyin en iyisine layık olan enerjik, zeki, çalışkan, Hakkarili gençlerimize İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen basket potaları, masa tenisi masaları ve voleybol filelerini bugün törenle okul müdürlerine teslim ediyoruz. Öğrencilerimizle sohbet imkanı bulduk. Onların gözlerindeki sevinci gözlemledik. İmam Hatip Lisesi binamız Ankara'daki çoğu Üniversite binalarından daha modern. Devletimizin bütün imkanlarını buraya seferber ederek, öğrencilerimizi bu şekilde desteklenmeleri bizlere moral veriyor. Bunun yanında da Hakkari Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyemizin kardeş belediye olmaları dolayısıyla desteklerini görüyoruz. Bunu konuda büyük çaba sarf eden Hakkari Belediye Başkanımız Cüneyt Epcim ve yardımlarını esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından 40 adet masa tenisi masası, 40 adet basketbol potası ve 40 adet voleybol filesi okula teslim edildi.