-RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZ SIRA GECESİYLE SONA ERDİ

Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM’in Hakkari’de ayrıcalıklar yaratmak, Hakkari’de dönüşümü yaşatıp ilklere imza atmak ve Hakkarililerin Ramazan gecelerine renk katmak adına hazırlattığı Ramazan etkinlikleri Urfa sıra gecesiyle final yaptı.

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonunda eski valilik hizmet binası önündeki alana kurulan dev platform üzerinde gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri, Ramazan ayının başından buyana 28 gün boyunca her akşam 7’den 70’e her yaşa göre birbirinden farklı eğlence, yarışma, sanat, müzik, kültürel ve dini programlar ile Hakkarili vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan yaşattı.

Etkinliklerin final gecesinde Güneydoğu Anadolu Bölgesinin meşhur Urfa sıra geceleri sahne aldı. Programa Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Personelleri,  Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı. Davetliler birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe türküler seslendiren sıra gecesi sanatçılarını hem dinledi hem de eşlik edip alkışlarla tempo tutarak keyif dolu zaman geçirdi. Sıra gecesinde bir yandan türküler söylenirken bir yandan da tepsilerde Urfa yöresine ait meşhur çiğköfteler yoğurulup etkinliği izlemeye gelen vatandaşlara ikram edildi.

EPCİM: “İNSAN HAYATINDA İLKLER ÖNEMLİDİR”

Şehirde bir ilki yaşatıp, vatandaşlara dopdolu unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatan Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM program sonunda bir açıklama yaptı. EPCİM yaptığı açıklamada: “Değerli Hakkarililer insan hayatında ilkler önemlidir, bu manada bizler Hakkari Belediyesi olarak Hakkari’de ilk defa güzel bir organizasyona imza attık. Özellikle çocuklarımıza Ramazan programları hazırladık, bu noktada vatandaşlarımızdan bize olumlu yönde çok büyük geri dönüşler oldu. Bu etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Artık Ramazan ayını uğurladığımız bugünler de sıra gecesiyle Ramazan ayını uğurlayalım istedik. Bu manada Urfa’dan gelen çok kıymetli sıra gecesi sanatçılarına ve hepinize teker teker teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.