-Koordinasyon Toplantısında Yatırım Programımızı ve Hedeflerimizi Paylaştık

Hakkari’de Vatandaş ile Devletin bir araya gelerek şehrin gelişimini, gerçekleşen ve ihtiyaç duyulan yatırımları, genel şehir sorunlarını ve talepleri görüşmesi amacıyla İl Koordinasyon toplantısı düzenlendi.

HAKKARİ- Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısına Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, İl Jandarma Komutanımız Sayın Ferdi KORKMAZ, İl Emniyet Müdürümüz Sayın S. Suvat DİLBEROĞLU, kamu kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarlarının, Esnaflar ve Vatandaşlar katıldı.

Toplantının başında Valimiz Sayın Cüneyt Orhan TOPRAK’ın yaptığı konuşmada Hakkari’nin gelişimini sağlamak amacıyla 2016 ile 2017 yılları arasında gerçekleşen, devam eden ve önümüzdeki yıllar için planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verilirken şehrin öncelikli sorunlarına ve ihtiyaçlarına karşı yapılması planlananlar paylaşıldı.

Ayrıca, Hakkari’yi bir şantiyeye çeviren Belediyemizin şehirde şimdiye kadar yapılamamış birçok önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerine yönelik hazırladığı yatırım programı, tamamlanan ve sürdürülen çalışmaları ile hedefleri hakkında paylaşımlar yapıldı.

Toplantı sonunda oluşturulan Moderatör masasına oturan Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, İl Jandarma Komutanımız Sayın Ferdi KORKMAZ, İl Emniyet Müdürümüz Sayın S. Suvat DİLBEROĞLU, İl Genel Sekreterimiz Sayın Osman KIZILBAN ve HATSO Başkanı Sayın Servet TAŞ katılımcılardan gelen soruları dinleyip yanıtladı. Ayrıca katılımcılardan gelen fikir ve paylaşımları kaydetti.