-“Asfalt Çalışmalarımız Geceli Gündüzlü Devam Ediyor”

Belediyemizin “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında başlatılan Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Kaplama çalışmaları gece geç saatlere kadar sürdürülen çalışmalar ile devam ediyor. Çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM yerinde sürekli olarak denetleyerek yatırım programında aksaklıkların yaşanmasına izin vermiyor.

HAKKARİ- Belediye Başkanlığımızın kentte yaşanan önemli hizmetlerin yerine getirilmesi için hazırlamış olduğu yatırım programının 2017 yılı çalışma takvimi geceli gündüzlü çalışmalar ile gerçekleşiyor.

Yatırım programının Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Kaplama çalışmaları kentteki ana yol güzergahlarının önemli bir kısmında ve bazı mahallelerde tamamlama aşamasına gelirken, ayrıca Şehir Merkezindeki Bulvar Caddesinin Prestij Caddeye Uygulaması ile caddenin yenileme çalışmaları kapsamında bir şeritteki kaldırımların tamamlanmasının ardından buradaki caddede asfalt kaplama çalışmaları başladı.

Ekiplerimizin akşam saatlerinde başladığı ve gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarıyla Bulvar Caddesinin bir şeridi Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt ile kaplandı. Çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM'de geç saatlere kadar takip ederek yerinde inceledi. İncelemeler esnasında Belediye Başkanımız Cüneyt EPCİM’e Cadde esnafı ve bazı vatandaşlar eşlik ederek çalışmaları izledi.