-Sondaj çalışmalarından saniyede 60 litre su kaynağı

Belediye Başkanlığımızın Şehirde yaşanan içme suyu sorununa ek çözümler oluşturmak ve mevcut içme suyu kaynaklarına yeni kaynaklar ilave etmek amacıyla başlattığı sondaj tamamlama aşamasına geldi.

HAKKARİ- Belediyemizin şehir genelinde belirlenen 6 (altı) ayrı noktada gerçekleştirmiş olduğu sondajlar sonucunda saniyede toplam 60 litre içme suyu elde edildi. Sondajların tamamlandığı kuyularda elde edilen suların kullanımına yönelik gerekli test ve tetkikler yapıldı.

Sondajlar sonucu yapılan tüm çalışmalar sonunda içme sularının şehir içi içme suyu dağıtım depolarına bağlanması için çalışmalar başladı. Yapılan bu çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik personeller ile yerinde inceleyip denetledi.