-Hakkari'ye Türkiye'nin En Büyük Oyun Parkı Geliyor!

Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi Hakkari’de çocuklar için Kurban Bayramına özel festival düzenleyecek.

HAKKARİ- Bir taraftan Hakkari’de yıllardır gerçekleştirilememiş altyapı ve üstyapı hizmetleri için yatırım programları hazırlayıp, şehrin çilesi haline gelen yol, su, kanalizasyon gibi önemli sorunları çözmek için gayretle çalışan Hakkari Belediyesi, bir taraftan da şehirde sosyal faaliyetler geçekleştirerek ilklere imza atıyor.

Bir ilki en son Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayında 29 gün boyunca birbirinden farklı her yaştan vatandaşa göre hazırlanan “Hakkari Belediyesi Ramazan Etkinlikleri” düzenleyerek Hakkari’de vatandaşa huzuru yaşatan Hakkari Belediyesi, bu defa İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile ortak bir organizasyon düzenleyerek Kurban Bayramına Özel çocuklara özel festival düzenleyecek. Festivale Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat HAZİNEDAR, Belediye Başkan Yardımcıları da katılarak Bayramı Hakkarili Çocuklar ile geçirecek.

EPCİM: “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OYUN PARKI’NI KURACAĞIZ”

Düzenlenecek çocuk festivalinin içeriğine yönelik açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM; “Okulların açılmasına az bir süre kala Hakkari’de çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılına keyif dolu başlamaları için İstanbul Beşiktaş Belediyesi ile çocuklarımıza özel Kurban Bayramına bir festival hazırladık. Merzan Mahallesindeki Şehir Stadında olacak bu özel festivalde, çocuklarımıza Türkiye’nin en büyük oyun parkını kuracağız. Çocuklarımızı mahallelerden özel servisler ile festival alanına taşıyacağız. Oyun parkında; palmiye kaydırak, tırmanma duvarı, olimpik parkur, engelli parkur, rodeo simülatör, zıp zıp sahası gibi eğlenceli oyun grupları yer alacak. Ayrıca çocuklarımız maskotlar, 38 kişilik özel animasyon ekibi, tiyatrolar, müzik dinletileri ile eğlencenin keyfini çıkaracaklar” diye konuştu.