-Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Hakkari’de 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

HAKKARİ- 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı, Hakkari Valiliği Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. İlk olarak Hakkari Valisi Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre TAYANÇ ve Hakkari Belediye Başkanı Sayın Cüneyt EPCİM tarafından çelenk bırakıldı. Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın mesajı okundu. Günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşma ardından buradaki tören sona erdi.

Kutlama programı daha sonra Valilik Makamında devam etti. Vali Cüneyit Orhan TOPRAK, Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre TAYANÇ ve Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM; askeri, emniyet, mülki yetkililer ve vatandaşın tebriklerini kabul etti.