-Hakkari Duble Asfalta Kavuşuyor!

Şehrin ana problemlerinden biri olan tozlu, çamurlu ve çukurlu yolların düzenlenip asfaltlanması için Belediye Başkanlığımızın 2017 Hakkari Dönüşüm Programı kapsamında hazırlanan “Hakkari Merkez Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Kaplama Yapım İşi” ile Hakkari’de yolları Türkiye standartlarına getiriyoruz.

HAKKARİ- Profesyonel BSK Asfalt Kaplama Yapım işi ile yolları ilk defa düzenlenen, genişletilen ve Asfaltla tanışan Hakkari’nin çehresi yenilenirken, yürütülen çalışmalarımız kapsamında yaya ve araç trafiği için büyük önem arz eden Şehir girişinden Şehir Merkezine kadar olan 7 Kilometrelik ana yol güzergahını tamamen yeniliyoruz. Reglaj çalışmalarımız ile yolların zemininde yaptığımız yenilemeler ile güçlendirme ve genişlemeler sağladığımız yolları asfalta hazır hale getirerek Profesyonel BSK Asfaltla kaplıyoruz.

Şehir merkezine kadar olan 7 Kilometrelik yolun birinci şeridinde çalışmalarımız tamamlanırken, ikinci şeridinde Keklik Pınar Mahallesi Kantar Semti ile Dağgöl Mahallesi DSİ Virajı üzerinde devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen, şehrin ana yolunu kısa bir süre içinde Duble (çift şeritli olarak) asfaltlanmış halde hizmete sunacağız.

Ayrıca yatırım programı çalışmalarımıza hız kazandırmak ve kalite kontrolünü sağlamak için sürekli olarak Belediye Başkanlığımızın iş programını yöneten ve denetleyen Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, beraberindeki teknik heyet ile buradaki yolda sürdürülen Asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu.