-Temizlik Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Belediye Başkanlığımız Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ’İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verildi.

HAKKARİ- Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli personellerimize yönelik olarak Belediye Hizmet Binasındaki toplantı salonumuzda gerçekleştirilen eğitime, müdürlük yetkililerinin yanı sıra tüm temizlik görevlisi katıldı. İş Sağlığı Uzmanları tarafından gerçekleştirilen eğitimde, saha personeline karşılaştıkları zorlukları aşma ve sağlıklı, güvenli bir şekilde çalışabilmelerinin üzerinde duruldu.

Eğitimde, iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazası ve mesleki hastalıklar, kanuni haklar ve sorumluluklar, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, sağlık ve güvenlik işaretleri, yangın, güvenlik ile ilgili olaylara müdahale ve iş aletleri ile araçlarının kullanımında uyulması gereken kurallar gibi konular ele alındı.

Temizlik personelinin merak ettikleri sorulara yanıt bulduğu toplantı, karşılıklı görüş alışverişi yapılmasının ardından sona erdi.