Belediye Başkanlığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Hakkarili çocuklar için özel şişme  oyun parkı kurdu.

Ramazan ayı boyunca Valilik bahçesinde “Ramazan Şenlikleri” adı altında büyük bir etkinlik düzenleyerek bir ilke imza atan Belediye Başkanlığımız Türkiye’nin birçok ilinde bulunmayan büyük bir oyun grubunu Hakkari’ye getirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel olarak eski valilik binası önündeki büyük alan üzerinde 80 metrekarelik disneyland şişme oyun grubu, 5.5 metre yüksekliğine sahip şişme tırmanma duvarı kuran belediyemizin bu hizmeti Hakkarili çocukları sevindirdi.

Oyun parkının kurulduğunu gören bazı çocuklar ise şimdiden valilik binası önüne akın etmeye başlarken park yarın saat 12.00’de düzenlenecek kutlama etkinlikleriyle Hakkarili çocukların hizmetine sunulacaktır.