Meclis Karar Detayı

Karar No : 90
Konu : 1 Adet Termokinli Et Taşıma Aracını Satın Alınması
Detay :
Belediye Meclisi Belediye Başkan V. Cüneyt EPCİM’in Başkanlığında, 674 Sayılı KHK’nın 38 maddesi ile 5393 Sayılı Yasanın 31. maddeleri gereğince; Meclis Üyeleri Yazı İşleri Müdürü A.Hekim RAUFOĞLU, Mali Hizmetler Müdür V. Halit ÖZATAK ve Park ve Bahçeler Müdürü Maas ÖZDEMİR’in iştiraki ile toplandı. Çoğunluk sağlanmıştır Başkan gündemin 14.maddesinde Belediyemiz Veteriner Müdürlüğü bünyesinde et taşıma aracı olarak faaliyet veren 30 AF 721 Plakalı 1987 model Fatih markalı et taşıma aracımız yıpranmış ve çürümüş bir durumdadır. Kesimhane hizmetlerimizi mevcut imkanlarla sağlıklı bir şekilde yürütemediğimizden aksaklıklar meydana gelmektedir. Bu sebeple hizmetlerimizde kullanılmak üzere 1 adet Termokinli et taşıma aracının satın alınması meclise sunuldu. Meclis; Veteriner Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Termokinli et taşıma aracının satın alınmasına meclis oy birliğiyle karar verildi. Bu konuda gerekli işlemlerin yapılması için Fen İşleri Müdürlüğüne ve Veteriner İşleri Müdürlüğüne tevdiine karar veridi.