Meclis Karar Detayı

Karar No : 93
Konu : 252 Ada 5 Nolu Parselin Plan Değişikliği
Detay :
Belediye Meclisi Belediye Başkan V. Cüneyt EPCİM’in Başkanlığında, 674 Sayılı KHK’nın 38 maddesi ile 5393 Sayılı Yasanın 31. maddeleri gereğince; Meclis Üyeleri Yazı İşleri Müdürü A.Hekim RAUFOĞLU, Mali Hizmetler Müdür V. Halit ÖZATAK ve Park ve Bahçeler Müdürü Maas ÖZDEMİR’in iştiraki ile toplandı. Çoğunluk sağlanmıştır Başkan gündemin 14.maddesinde İlimiz Merkez Gazi Mahallesinde ve mülkiyeti Belediye Başkanlığı tüzel kişiliğine ait olan 252 ada 5 nolu parsel Nazım İmar Planımızın 30L Paftaları ile Uygulama İmar Planımızın 30L-IB, 30L-IIA ve 31L-IIID paftası sınırları içerisinde kısmen Konut Alanı, Kısmen Ağaçlandırılacak Alan ve Park, Kısmen Dini Tesis Alanı, Kısmen Altyapı Tesis Alanı, kısmen de yol olarak yer almaktadır. Söz konusu alanda Kentin Spor Tesis Alanı ihtiyacının karşılanması için hazırlanan öneri imar planı değişikliğine göre imar komisyon raporu doğrultusunda plan değişikliğinin yapılmasına meclis oy birliğiyle karar verildi. Bu konuda gerekli işlemlerin yapılması için İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne tevdiine karar veridi.