Berçelan ve Bağlar Mahallesi Servis Minibüsleri Hk.

Tarih   : 11 Eylül 2017
Karar No  : 49
Konu    : Berçelan ve Bağlar Mahallesi Servis Minibüsleri Hk.
Belediye Meclisi  Belediye Başkan V. Cüneyt EPCİM  674 Sayılı KHK’nın 38 maddesi  ile 5393 Sayılı Yasanın 31. maddeleri gereğince; Üyeler Yazı İşleri Müdürü A.Hekim RAUFOĞLU, Mali Hizmetler Müdür V.Erhan OKAY , Park ve Bahçeler Müdür V. Hamit ZİBEK’in iştiraki ile toplandı.
           Başkan gündemin 6.maddesinde Zabıta Müdürlüğünün konularında İlimiz Berçelan Mahallesi ile Bağlar Mahallesi servis minibüslerinin olmayışı nedeni ile bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın mağdur oldukları bahse konu olan mahallelere birer hat ve 2 adet minibüs verilmesi ve servis minibüslerinin çalışacağı güzergahlar aşağıdaki gibidir.
  1. Berçelan Mahallesi Kalkış; Şehit Mehmet CEYHAN Caddesi,Atatürk İ.Ö.O.
İ.Ö.O Anadolu Lisesi,Şenerler Semti,Yukarı Çallılar Semti,Mermer İmalat yanı,Karagözler Semti; dönüş Seyyit Mehmet Tahir Camii,3 nolu Sağlık Ocağı,Kahramanlar Semti,Kıran Köprüsü,Mit Kavşağı,Orduevi Caddesi Şehit Mehmet CEYHAN Caddesi son,
  1. Bağlar mahallesi Kalkış; Namık ERDOĞANCaddesi,Çevre Yolu,Sağlık Tüketim
Kooperatifi,Medeni Sancar Kavşağı,İmam Hatip Yurdu Köprüsünden Salih ŞEN İ.Ö.O, Biyadırlar semti,Erisan Mevki,Bağlar Cami (Mülki Cami); dönüş, İmam Hatip Yurdu Köprüsü,Ceyhanlar Semti,Coleyiler Semti,Kale Altı,Medeni Sancar kavşağı,Ş.Selehattin İlköğretim Okulu istikametinden devlet hastanesinden yukarı Belediye Hizmet Binası Yanı son; 2286 sayılı yasanın 45.maddesine göre 1 (BİR) yıllığına kiraya verilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesine  meclis oy birliğiyle karar verildi.
                  Bu konuda gerekli işlemin yapılması için kararın Zabıta Müdürlüğüne tevdiine oy birliğiyle karar verildi.