Belediyemiz Birimlerinin 2016 Yılı Faaliyet Raporu Hk.

Tarih   : 06 Nisan 2017
Karar No  : 31
Konu    : Belediyemiz Birimlerinin 2016 Yılı Faaliyet Raporu Hk.
Belediye Meclisi  Belediye Başkan V. Cüneyt EPCİM  674 Sayılı KHK’nın 38 maddesi  ile 5393 Sayılı Yasanın 31. maddeleri gereğince; Üyeler Yazı İşleri Müdürü A.Hekim RAUFOĞLU, Mali Hizmetler Müdür V.Halit ÖZATAK, Park ve Bahçeler Müdürü Maas ÖZDEMİR’in iştiraki ile toplandı.

Başkan gündemin 4.maddesinde Yazı İşleri Müdürlüğü konularında Belediyemiz birimlerinin 2016 yılı faaliyet raporu vardır dedi. 674 Sayılı KHK’nın 38 maddesi  ile 5393 Sayılı Yasanın 31. maddeleri gereğince  2016 yılı Faaliyet  raporunu meclis oy birliğiyle kabul etti.
Bu konuda gerekli işlemin yapılması için kararın İçişleri Bakanlığına, Sayıştay Başkanlığı’na ve Hakkari Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü’ne ve Belediyemizin Web Sitesinde yayınlanması için Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne   tevdiine karar verildi