Tarih   : 24 Ocak 2017
Karar No  : 10
Konu    : 3 adet Beko Loder (Kazıcı Yükleyici), 1 adet Tuzlama aracı, 1 adet 18- 22 tonluk lastikli yükleyici, 2 adet 4x4 çift kabinli kamyonet, 1 adet 4x2 çift kabinli kamyonetin bütçe imkanları dahilinde alınmasına alımı.
Belediye Meclisi  Belediye Başkan V. Cüneyt EPCİM (katılmadı), 674 Sayılı KHK’nın 38 maddesi  ile 5393 Sayılı Yasanın 31. maddeleri gereğince; Üyeler Yazı İşleri Müdür V.Suat KILIÇ, Mali Hizmetler Müdür V.Erhan OKAY, Park ve Bahçeler Müdürü Maas ÖZDEMİR’in iştiraki ile toplandı.
Belediye Meclisi  Belediye Başkan V. Cüneyt EPCİM’in Başkanlığında, 674 Sayılı KHK’nın 38 maddesi  ile 5393 Sayılı Yasanın 31. maddeleri gereğince; Meclis Üyeleri Yazı İşleri Müdürü A.Hekim RAUFOĞLU, Mali Hizmetler Müdür V. Halit ÖZATAK ve Park ve Bahçeler Müdürü Maas ÖZDEMİR’in iştiraki ile toplandı. Çoğunluk sağlanmıştır.
                Başkan gündem dışı konularda Fen İşleri Müdürlüğünün konularında Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet Beko  Loder  (Kazıcı Yükleyici), 1 adet Tuzlama aracı, 1 adet 18-22 tonluk lastikli yükleyici,  2 adet 4x4 çift kabinli kamyonet, 1 adet 4x2 çift kabinli kamyonetin bütçe imkanları dahilinde alınmasına meclis oy birliğiyle karar verildi.
Bu konuda gerekli işlemin yapılması için kararın Fen İşleri   Müdürlüğüne  tevdiine karar verildi